Disclaimer

Op deze website wordt informatie weergegeven over juridische onderwerpen. Deze informatie is niet toegespitst op specifieke gevallen en kan niet worden beschouwd als juridisch advies. Alhoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat Absolute Advocaten BV (“Absolute Advocaten”) er niet voor in dat deze informatie altijd correct of volledig is.

De informatie op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Absolute Advocaten de op deze website aangeboden informatie (al dan niet tegen betaling) te vermenigvuldigen of te verspreiden.

Verwijzingen (via links) naar websites die niet door Absolute Advocaten worden beheerd zijn slechts informatief bedoeld. Absolute Advocaten staat in geen geval in voor de inhoud van die websites en/of voor de correctheid of volledigheid van de informatie die op die websites wordt aangeboden. Het is daarom altijd raadzaam bij een juridische vraag contact met Absolute Advocaten op te nemen.

Maak direct een afspraak
of
Stuur ons een bericht

WAAROM KIEZEN VOOR ABSOLUTE ADVOCATEN?

  • duidelijke focus op aantal rechtsgebieden;
  • onze vakkennis houden wij altijd up-to-date;
  • we vermijden lange juridische stukken;
  • u heeft één duidelijk aanspreekpunt;
  • onze advocaten zijn altijd bereikbaar;
  • marktconforme prijzen.

Op deze website delen wij onze praktische kennis over problemen op verschillende rechtsgebieden in de vorm van artikelen en uitgebreide whitepapers. Op die manier kunt u zelf bepalen wat u door ons wilt laten oppakken.